Home » OVERLOAD

OVERLOAD

by djoledjole309
Центар за културне делатности, туризам и библиотекарство

Музички фестивал

Overload је музички фестивал који се одржава последњег викенда јула на простору Спортског центра „Куњак“, који својом амбијенталном целином даје посебну драж овом дешавању. Обилује разноврсним музичким програмом на коме наступају најпопуларнији извођачи са наших простора из света рока, попа, домаћи бендови у успону и ди-џејеви. За све посетиоце, улаз је бесплатан.

Програмска шема фестивала је богатија новим садржајима из године у годину. У једном делу Спортског центра, обезбеђује се камп за фанове фестивала који се ту стационирају за време његовог одржавања. Сви кампери имају могућност целодневног бесплатног боравка и коришћења олимпијског базена, који је у склопу комплекса Спортског центра. Верни посетиоци музичког фестивала су и бајкери из Србије, Македоније, Бугарске и других земаља. Мото журка, дефиле бајкера, као и бајкерске игре, садржаји су који употпуњују, обогаћују и доприносе популаризацији овог фестивала.

Мисија фестивала је да чува, пласира и промовише вредност рока, поп музике и других музичких праваца и постане престижни фестивал овог типа у региону, препознатљив и аутентичан уз стварање повољног амбијента који би привукао што већи број посетилаца и туриста из земље и иностранства.

ВАЛДИЧИН хан
Линк води до виртуелне туре општине Владичин Хан

Повезане категорије