Home » Контакт
by djoledjole309

Kontaktirajte kulturni centar

Kontaktirajte kulturni centar

Центар за културне делатности, туризам и библиотекарство

КОНТАКТ

Контакт информације

Centar kulture turizma i bibliotekarstva Ustanova za kulturne delatnosti

Пошаљите нам поруку  Kontaktirajte kulturni centar

  o NAMA

  Naš Centar organizuje različite kulturne manifestacije i programe tokom cele godine. Izložbe, pozorišne predstave, koncerti, filmske projekcije i drugi kulturni programi su samo neki od događaja koje možete pratiti na našoj stranici „Novosti“. Takođe, saznajte više o našim edukativnim programima, kao što su književni klubovi, radionice pisanja i druge aktivnosti koje organizujemo za decu i odrasle.

  Pored kulturnih dešavanja, naš Centar takođe promoviše turističke destinacije u Vladičinom Hanu i okolini. Na stranici „Novosti“ možete pronaći informacije o turističkim tura koje organizujemo i o najlepšim prirodnim i kulturnim znamenitostima u regionu.

  Takođe, naša stranica „Novosti“ sadrži informacije o novim programima u bibliotekama koje podržavamo i koje su deo našeg centra. Saznajte više o knjigama koje su dostupne u bibliotekama, kao i o programima koje organizujemo kako bismo promovisali čitanje i edukaciju.

  Posetite našu stranicu „Novosti“ redovno kako biste ostali informisani o svim dešavanjima u Centru za kulturne delatnosti, turizam i bibliotekarstvo u Vladičinom Hanu. Ako želite da saznate više o našem Centru ili da se uključite u organizaciju nekog od programa ili događaja, slobodno nas kontaktirajte.

  Ako imate bilo kakvih pitanja, sugestija ili želite da saznate više o našem Centru, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u svemu što vam je potrebno. Takođe, ukoliko želite da organizujete događaj u našem Centru ili da se uključite u neki od naših programa, javite nam se i rado ćemo vam pomoći. Hvala na interesovanju za Centar za kulturne delatnosti, turizam i bibliotekarstvo u Vladičinom Hanu!

  Kontaktirajte kulturni centar

  Kontaktirajte kulturni centar

  Centar kulture turizma i bibliotekarstva Ustanova za kulturne delatnosti Vesti centra kulture Kontaktirajte kulturni centar